Wednesday, 22 June 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU..


Blogger hebat Ben Ashaari sedang buat satu segmen baru.. Nak tau apa segmen tu, SILA KLIK SINI...

89 comments:

  1. BW, sini... Lalalal

    http://lytulip.blogspot.com

    *Peace :)

    ReplyDelete
  2. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

    ReplyDelete
  3. woot2..
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  4. toinkkkk toinkkk~ http://www.lailyqaisyirah.com

    ReplyDelete
  5. Saya datang Singgah sini.. :) Visit saya juge yer.. maaceh :)
    http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini.. (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  7. Saya datang Singgah sini.. :) Visit saya juge yer.. maaceh :)
    http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  8. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  9. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    jum promote-mempromote!!!

    ReplyDelete
  10. hi..
    am here..
    :))

    http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  11. http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    singgah sini =)

    ReplyDelete
  12. "datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

    [ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

    http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    ReplyDelete
  13. hyeHYE ..
    nakk selitt sikittt .

    http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    :D

    ReplyDelete
  14. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  15. hye :)

    http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini (:

    http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  17. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  18. saya join jugak
    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  19. Singgah !

    http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  20. http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  21. http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen APKPA..


    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  23. Olla,

    singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

    http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  24. salam singgah segmen bro ben

    http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  25. Join betol-betol hangat tau..jadi follower
    http://informations-the.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. jom promot promot
    http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  27. http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  28. mieya singgah menziarah di sini..
    kalau sudi, jemput datang ke blog Mieya pulak :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  29. segmen yang sama
    singgah sini promosi blog

    ReplyDelete
  30. singgah sini:)

    http://jahidihsaili.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. miraH dtg sni blik


    http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  32. http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    singgah cni

    ReplyDelete
  33. baru sempat.. bz ngan keja sikit

    http://www.my-shopping2u.com/

    ReplyDelete
  34. Cik Bunny dah listkan blog anda di sini dan terima kasih kerana sudi kunjung blog Cik Bunny :)

    http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  35. dtg melawat yer....thanks melawat blog saya

    http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  36. promosi anda hangat??

    hehehe...jom2 datang sini:

    http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  37. maaf lambat singgah..nway thanx yer:)

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html#comments

    lalu lalu ;)

    ReplyDelete
  39. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    singgah follow²

    ReplyDelete
  40. uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

    http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  41. Genk datang sini…promo anda n follow juga
    Ini link genk
    http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

    jom join segmen genk lak

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

    (bloglist)

    ReplyDelete
  42. mari kita sergah~~
    http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

    ReplyDelete
  43. terjah sini (:
    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  44. mari kita sergah~~
    http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

    ReplyDelete
  45. singgah sini pulak :D

    http://sweetlikewhat.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. singgah sini

    http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  47. Singgah sini

    http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  48. Ola...

    Tengs yea singgah blog msred...

    msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  49. Sory ar “Taufiq Arifin aka Topimagine” lambat lak berblogwalking dari segmen Mr. Ben.. jgn mare k..hehe.. :)

    http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  50. toing...toing...Emma singgah balik and follow

    http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html

    ReplyDelete
  51. thank dtg jenguk..so sy letak link dlm blog sy nnti leh dtg sini lagi...thank 4 ur support

    ReplyDelete
  52. as salam..

    pakcik datang ziarah membawa promosi~
    walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
    sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
    singgah kembali jika sudi~

    kalau dah singgah blog pakcik,
    terima kasih~
    pakcik buat entri khas sat lagi naa


    =)


    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  53. dtg dgn rombongan cik kiah!
    http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  54. http://easy-xs.blogspot.com/2011/03/tingkatkan-trafik-blogwebsite-dengan.html

    ReplyDelete
  55. farah singgah ea . maaf lmbt ckit . aha ;)

    http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  56. sory lambat respon..thankz singgah blog sy td..;)

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  57. http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


    alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

    ReplyDelete
  58. http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  59. http://rahimyusoff.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    macho sungguh, huhu

    ReplyDelete
  60. http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    singgah singgah :)

    ReplyDelete
  61. http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  62. salam balas kunjungan promosi..sorry lambat..tunggu list saya

    ReplyDelete
  63. hai papa macho...baru ada kesempatan bertandang...masih sudi terima tetamu ke??

    http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  64. Even da lambat , aku nak gak TERjah ... =)

    http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  65. terjah !

    http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  66. salam..datng mlm2 ni mbalas kunjungan. Tq sbb datg petang td

    ReplyDelete
  67. mlwt kwn2 walau lmbt..xkisahkan??

    http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  68. singgah relax2 kat belog papamacho pulak :)

    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  69. join gak...sori late~..

    http://garyasip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  70. fyna singgah dari segmen abg ben.

    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  71. singgah sini...maaf lambat membalas kunjungan anda..:)

    http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  72. Salam singgah balas.

    Terima kasih.


    hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  73. No 146 lapor diri. Letih promosi sampai ke malam.

    Datang Nak Promosi Blog.

    ReplyDelete
  74. maaf lambat balas kunjungan...follow sini ..

    http://diariibuwafiq.blogspot.com

    ReplyDelete
  75. singgah utk terjah kembali bagi APKPA

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  76. sayer singgah jugak sini walaupun dah terlambat... ^_^

    http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    sayer follow kamu ^_^

    ReplyDelete
  77. datang sni ^^ and follow..

    http://puteri-zahra.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  78. http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

    ReplyDelete
  79. genk tag awak dalam entri ini

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/gebk-promote-blog-part-4.html

    ReplyDelete
  80. promosi jom promosi

    http://mamayana10.blogspot.com/2011/06/list-yg-nak-mama-yana-promosikan-blog.html

    ReplyDelete
  81. lawatan balas...maaf terlambat...

    ReplyDelete
  82. singgah n follow sini. nice blog

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen korang yee...