Wednesday, 22 June 2011

Berjaya juga akhirnya...



Alhamdulillah..., akhirnya Papa berjaya juga memenuhi kuota blogwalking ke 170 buah blog hebat yang turut serta dalam segmen Bro Ben Ashaari..

Walaupun terpaksa bertungkus lumus dengan keadaan broadband yang laju sikit dari kura2 ni.., Papa rasa puas sebab berjaya melaksanakan tugas sebaik mungkin..

InsyaAllah.., nanti Papa akan senaraikan semua blog tu dalam bloglist Papa.. Bolehlah follow dan blogwalking lagi kalau ada kesempatan nanti..

Apapun, terima kasih kat Bro Ben sebab anjurkan segmen macam ni.. Berbaloi juga bila tengok hasilnya..

Terima kasihlah pada semua yang sempat berkunjung di blog baru Papa ni.. Komen korang sangat Papa hargai....

Dibawah ni adalah list blogger hebat yang sempat komen di blog Papa.. Tengkiu sekali lagi...


http://lytulip.blogspot.com
http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://www.lailyqaisyirah.com
http://lassierose.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html
http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://informations-the.blogspot.com/
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html
http://jahidihsaili.blogspot.com
http://www.trioseposen.com/
http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://www.my-shopping2u.com/
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://easy-xs.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/
http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html#comments
http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://ourkizuna.blogspot.com/
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html
http://sweetlikewhat.blogspot.com
http://aku-amin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku-ben-ashaari.html
http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html
http://faisalapardionair.blogspot.com/
http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html
http://easy-xs.blogspot.com/2011/03/tingkatkan-trafik-blogwebsite-dengan.html

4 comments:

  1. salam kenal..

    dah follow awak..

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. papa... terima kasih ye jenguk blog saya. saya follow papa

    ReplyDelete
  3. tahniah ya..
    hehe

    btw terima kasih terjah blog saya tadi, http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

    saya baru follow kamu, harap kamu follow semula.. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

    ReplyDelete
  4. Hehee...da nampak nama msred...jemput ke blog msred yea...

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen korang yee...