Friday, 24 June 2011

Segmen BA: BILA SI SUAMI BERBLOG.. SI ISTERI ?


Ehem..,ehem.. Papa sebenarnya terlambat nampak Segmen Bro Ben Ashaari (BA) ni.. Tapi ok lah dari tak nampak langsung kannn.. Dan.., segmen ni pulak hanya untuk suami-suami macho saja.. Tu yang best tuu... Hehehe..

Untuk segmen ni, BA mintak "peserta" segmen ceritakan kehiduan seharian kann.. Jadi.., untuk penuhkan KPI segmen BA ni, macam ni cerita nya...

Papa ni tak ada masalah dengan masa sebab Papa "dah bersara" dari dunia punch kad.. So, Papa boleh luangkan masa dengan anak2 dan family 24/7..

Kecualilah kalau Papa ada assignment kat luar.. Termasuklah meeting tergempar 2-3 kali seminggu yang tak kira masa tu... Itu tak dapek den nak nolong lahhh...

Dan berblogging ni pulak.., boleh dikatakan Papa ada didepan PC atau Laptop sepanjang hari kecuali time makan ataupun tido.. Kadang2.., time kat luar pun still surfing guna TAB Papa..

Tapi Papa taklah fokuskan pada blog saja.., urusan kerja lebih perlu diutamakan ye tak?

Tentang waktu bersama Mama gojes tu pulak, Papa rasa tak ada masalah sebab Mama Gojes tu pun selalu sibuk dengan kerja dia.. Dan dia pun faham kerja Papa yang terpaksa jadikan PC dan Laptop ni sebagai "isteri kedua".. Wahhhh....

Anak-anak Papa?? Dorang memang best sebab dorang tau Papa dorang memang macho... Hehehehe..

Kesimpulannya, Papa  bersyukur sebab dapat family yang memahami apa saja yang Papa buat.. Dan Papa sangat bertuah kerana family Papa ada bersama Papa setiap masa tak kira susah atau senang..

Soo.., itu je lahh... Kalau nak cerita semua, 3 hari 3 malam pun tak cukup.. Kita cerita lain kalau BA buat segmen baru pulak nanti ye.. Hehehehe... =)

13 comments:

  1. wah!! untung la papa sume family support papa kan..

    ReplyDelete
  2. @maszmadi. Itulah pasal.. Tak rugi Papa selalu belanja dorang makan KFC.. Hehehe.. =)

    ReplyDelete
  3. wah...happy family...i like...^_^

    ReplyDelete
  4. @Syuhadah. Papa pun nak tumpang like jugak laa.. Hehehe.. =)

    ReplyDelete
  5. best r dapat papa macam papa macho ni..:)
    Nad promot anda di entry ini..>>Miss Nadya Promote Blog Part 3

    ReplyDelete
  6. Majulah Blog untuk keluarga dan negara..yeah...

    ReplyDelete
  7. @Nadya. Best ke? Papa sure Papa Nadya lagi best dan macho.. =)

    ReplyDelete
  8. @Lulu. Yeahh.. betul..betull..betulll..

    ReplyDelete
  9. kalo papa macho takpe... jangan papa jahat... auwww...

    ReplyDelete
  10. memang macholah papa kita nie...

    ReplyDelete
  11. @Sham. Betul tu..

    @Ums Niza. Sama2lah kita jadi macho yee..

    ReplyDelete
  12. semoga terus berbahagia..:):) slm perkenalan...
    http://dilamin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih atas komen korang yee...